13 maj 2014

Min röst går till Erik Scheller (fp)

Nu är det snart EU-val och det är dags att rösta. Min röst kommer gå till Erik Scheller (fp).Jag tycker Folkpartiets linje är bra - tydligt EU-positiv. Erik Scheller är också tydlig när han säger nej till EU-skatt.

En annan viktig fråga för Erik Scheller är EU-utvidgning. Han har skrivit en utmärkt artikel där han ser Israel som ett lämpligt kandidatland i framtiden.

Personligen för mig har Eriks interna fp-kampanj varit viktig och förtroendeskapande. Jag vet att han är en lyhörd person vilket är viktigt för mig.

Rösta på en liberal israelvän - rösta på Erik Scheller!

3 kommentarer:

JohannaV sa...

Erik Scheller är modig, han vågade debattera mot Jonny Skalin i fredags!

Han förlorade naturligtvis men det var djärvt av honom att ställa upp.

Lycka till nästa gång!

Anonym sa...

Hej,

har inte följt din blogg på ett bra tag. Blev lite förvånad över att du ser dig som EU-posititv då jag alltid sett dig som mer liberalkonservativ.

Ser du ingen fara i EU som mer av ett socialistiskt projekt idag än ett marknadsliberalt? Och anser du inte alls att FP är alldeles för indifferenta till denna fara?

Mvh
Joakim

Erik sa...

JohannaV: Bra med debatt!

Anonym: Jag tycker EU-kritik är mycket viktigt, samtidigt är det viktigt att vara positiv till europeiskt samarbete. EU-kritik är enkelt, men vad ska vi ha istället? Jag gillar faktiskt Folkpartiets kampanj.

Scheller har en liberal profil för frihandel och mot eu-skatt... Så det känns rätt för mig.