6 okt. 2012

Staten prisar Karlssons skandalverk

Torbjörn Jerlerup bloggar: Kulturrådet ger stöd till Ingmar Karlsson
Mycket ska man höra innan öronen faller av. Men nu har alltså Ingmar Karlssons bok, och Wahlström och Widstrand, fått 60.000 kr i utgivningsstöd av statliga Kulturrådet med tillhörande inköp till samtliga svenska bibliotek. 
Här i Sverige ger vi statligt kulturstöd för att sprida antisemitiska falsarier. 
Jerlerup har skrivit till Kulturrådet:
Jag vill veta motiveringen till beslut om 60 000 kr i stöd till Ingmar Karlssons bok, “Bruden är vacker, men har en annan man”. 
Detta med tanke på att boken är full av antisemitiska förfalskade och vinklade citat, och med tanke på att boken ger en helt onyanserad, demoniserad och ensidig bild av sionismen. 
Ingmar Karlsson har i media själv gett uppgifter som gör att var och en kan bekräfta att han använt falska citat och ljuger om det. 
http://www.frihetssmedjan.se/2012/08/ingmar-karlssons-vinklade-och-forfalskade-citat-och-pastaenden/ 
http://www.expressen.se/kultur/forfalskade-citat/ 
Hela etablissemanget sluter upp bakom Ingmar Karlsson och försöker nu tiga ihjäl kritiken. Det är alla hederliga debattörers ansvar att se till att detta misslyckas.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Erik,

Staten begår ständiga klavertramp. Det enda staten skall syssla med är Polis och Militär. Allt annat sköter vi själva. Anställda av staten är inte de klokaste eller visaste av människor för att ta det snällt. Statsanställda (som är avlönade av skattebetalarna) som t.ex somliga ministrar hade inte överlevt 10 minuter i det privata näringslivet. Det gäller inte alla, men de flesta. Erik UIlenhag någon?

Det vi måste kämpa för är mindre makt för våra kära politiker. Ty de är de mest klumpiga och okunniga av individer.

Detta anskrämliga som heter Statligt, har uppvisat sin oförmögenhet att ha en kompass som visar på rättfärdighet och mod.

"Kulturrådet" visar särskilt på hur unga och oerfarna individer får alltför mycken makt som unga tjejer och killar inte kan hantera. Historielösa och okunniga/naiva. Ingen bra kombination.

Tyvärr har vi en naiv äldregeneration som köper detta nonsens.

/Bengt