5 juni 2017

Libanons öde och Sveriges

Brigitte Gabriel från Libanon har gästat David Rubin i hans program Rubin Reports:Brigitte Gabriel berättar om sin uppväxt i Libanon, som var ett land med kristen majoritet och var multikulturellt, öppet med mera. När muslimerna blev fler och till slut hamnade i majoritet började oroligheterna på allvar.

Gabriel berättar hur det upprättades checkpoints där muslimska förövare kollade folks pass för att se deras religion. Om det var judar eller kristna i bilen blev de omedelbart skjutna.

Kristna missionären Peter Hammond har skrivit en bok om hur islam tar över samhällen; Slavery, Terrorism and Islam:

“Islam is not a religion, nor is it a cult. In its fullest form, it is a complete, total, 100% system of life,” Dr. Hammond notes in his book. “Islam has religious, legal, political, economic, social, and military components. [...]

Their takeover of a country, what Dr. Hammond refers to as “Islamization,” begins when the population of Muslims reaches a critical mass, and they being to agitate for various privileges. 
Open, free, democratic societies are particularly vulnerable. “When politically correct, tolerant, and culturally diverse societies agree to Muslim demands for their religious privileges, some of the other components tend to creep in as well,” he notes.
På sidan ovan finns en informativ beskrivning av utvecklingen som sker i takt med att andelen muslimer blir högre.

Vi ser i Sverige hur landet blivit mer och mer oroligt i takt med att migrationen från muslimska länder har ökat. På samma sätt kan man titta på skalan och se vad som hänt i Libanon, som inte längre är tolerant.

För varje bombattack ökar insikten hos befolkningen att något inte står rätt till. Det pratas till och med om att vi är i krig rakt ut. Det är befriande men resan till att något ska sjunka in hos de styrande är mycket lång.

Katerina Janouch skriver på Katerina Magasin: Ska vi gå obeväpnade, likt lamm till slakt?
Det tog 8 minuter för de brittiska poliserna att skjuta ihjäl terroristerna igår kväll. Ska vi, civilbefolkningen, inte få försvara oss mot en fiende som vill utplåna oss? Ska vi stillatigande se på medan det fientliga gerillakriget mördar Europas medborgare?

Jag vägrar acceptera att jag ska behöva dö i mitt eget land i så kallad fredstid, att mina barn ska mördas, att allt det jag älskat ska stjälas ifrån mig. Jag vägrar ge mig utan kamp.
Det officiella samhällets budskap är att vi ska ringa polisen när vi ser ett terrordåd, och hoppas att de är lika snabba som brittiska polisen. Dör vi så ska vi vara nöjda med att det i alla fall var väldigt osannolikt. Så kortfattat - ja, vi ska gå likt lamm till slakt.

Islamismen har förstört många samhällen. Precis som kommunismen är det väldigt enkelt att se vad som händer med ett samhälle med mer och mer socialism.

Sverige har många symtom av socialism, och ökande tecken på islamism. Sveriges öde kommer bli Libanons om utvecklingen fortsätter.

6 kommentarer:

Radovan sa...

Muslimerna väntade väl inte på att bli majoritet i Libanon? Som jag förstår det, började de mörda kristna när de hade blivit en tillräckligt stor grupp, dock ej majoritet. Sen blev de förstås snabbt majoritet pga sitt mördande.

De behöver inte vara majoritet. Det räcker med att de har majoriteten av våldskapitalet. Ju flatare samhälle, desto fortare inträffar det.

Anonym sa...

Nu hängde jag inte med, checkpoint-muslimerna sköt alltså alla icke-kristna? Tryckfelsnisse?

Erik sa...

Japp! Rättat. Tack för påpekande

Erik sa...

Rimligt resonemang.

Anonym sa...

Om vi förlänger tidsperspektivet kan vi se att det finns djupgående likheter mellan islam och olika former av socialism. Alla ismer / idékomplex / memkomplex anpassar sig, hybridiseras och muterar med tiden. Dagens köns- och rasfixerade PK-hybrid-femidenti-socialism kan väl även kallas globalsocialism. Dess verklighetsbilder och viktning skiljer sig påtagligt t ex från marxismens.

Många av de urgamla socialistiska strömningarna var aggressiva, revolutionära och kätterska mot både den världsliga makten och kyrkan. I grunden är socialismen rent människoskapad och materialistisk (likt dagens politiserade kristendom) och den är totalitär, vill forma människan och samhället efter en viss mall och hjärntvätta eller tvinga alla att förverkliga detta.

Socialismen söker inte verklig kunskap, accepterar inte människans natur, därmed heller inte verkligheten och dess konsekvenser. Därför kan den i längden aldrig vara annat än falsk och instabil. Men barbaren Muhammeds idémässiga uppfinningar var genialiska: otaliga knep för att praktiskt tvinga människor att tänka och göra på ett visst sätt och Koranen som absolut opåverkbar auktoritet och domare. Mot detta finns ingen fri vilja, inga högre ideal, ingen utveckling, målet är bara underkastelse. Muhammeds totalitära sociala ideologi blev alltså övergjuten och skyddad av ett mycket lågt "religiöst" valv, ett betongskal, som inte kan spräckas eller förändras vare sig inifrån eller utifrån. På många grunder kan muhammedanismen beskrivas som världens mest långlivade, inkapslade och stabila hybridsocialism.
/ Sixten Johansson

Anonym sa...

Det finns en stat, en levande parlamentarisk demokrati som visar vägen när det gäller att förekomma muslimsk terror. Denna stat utsätts konstant för bojkotter och fördömanden av FN, EU och enskilda stater, inte minst Sverige, en stat som ständigt kritiseras av politik, debattörer och media, denna stat anklagas för utomrättsliga avrättningar när de skyddar sin civilbefolkning. Denna stat hotas i varje ögonblick av utplåning av muslimska länder och allehanda islamistiska mördarorganisationer (varav en erkänts av Sverige (!) under ledning av utrikesminister Margot Wallström). Denna stat visar vägen för oss alla. Nu skjuts terrorister direkt på plats av polis, nu senast i London och Paris utan något som helst svenskt gapande om utomrättsliga avrättningar. I Storbritannien kommer ny lagstiftning som legaliserar skarpare kontroller av misstänkta terrormördare, etc.
Det är självfallet Israel som är vägvisare för alla parlamentariska demokratiers kamp mot muslimsk terror.