25 maj 2017

Islamism, staten och framtidens terror

David Wood har gjort en serie filmer om islam och i hans senaste film förklarar han varför konserter är ett perfekt mål för islamister:Wood förklarar att jihadisten som utförde dådet i Manchester hade läst koranen och kommit fram till att musik är syndfullt, och att de syndfulla ska straffas. Följaktligen genomförde han sitt dåd.

Islamismens mål är världsherrevälde för islam. Islamisterna kämpar målmedvetet, steg för steg, och utökar sin makt. De har i västerländska stater hittat den perfekta bundsförvanten, då staterna i väst precis som islamisterna är fientligt inställda till västerländsk kultur och egentligen hela västerlandet som koncept.

Islamisterna har lyckats få lagstiftning på sin sida, och kritik av islam klassas numer som rasism och hets mot folkgrupp. Islamisternas mål är förstås att islam ska bli statsreligion, och de är faktiskt en god bit på väg.

Politikerna är on message om att islam är en fredens religion och att det bara är några få galningar som utför terror. Idag har vissa börjat prata om islamism, men helst undviker man ämnet helt. Det är vettlösa dåd, vi ska möta dom med kärlek och demokrati och kum-ba-ya.

Man pratar ofta om islamism, men begreppet är väl teoretiskt. Som David Wood enkelt förklarar finns uppmaningarna till terror rätt upp och ner i Koranen. Koranen ska tas som en helhet, allt gäller precis som det står.

Alla blir inte jihadister, men det beror inte på att islam är en fredens religion. Det beror på att budskapet i religionen är tvärs emot mänsklig natur, och det krävs en hel del jobb för att bränna bort civilisation från människor. Men det går till slut.

Ju mer islam som ett samhälle influeras av, desto mer terror. Islam är på frammarsch i västerlandet. Muslimska kvinnor föder fler barn än icke muslimska, de är självklart också mer mottagliga för islamism.

Lagarna gäller, myndigheterna pumpar ut pengar till islamistiska organisationer och islamisterna har självklart stöd från vänster inom medier och akademi.

Vi kommer få se mer terror i Sverige och i Väst. Terrorn är en ny normalitet, som våra politiker har bjudit in, stöttat och finansierat. Tänk på det nästa gång det smäller.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Alla (islamister) blir inte jihadister, helt riktigt. Men ingen religion av idag har så otrevliga heliga böcker och gängse tolkningar som just Islam.

Mycket kort om de tre abrahamitiska religionernas mål.
Judendomen: Ha ett Israel. En plätt på jordklotet.
Kristendomen: Gärna hela världen men via förkunnelse som Jesus gjorde (inte många om följer ... men icke-proselyter dödas inte för att de inte vill omvändas. Pratar alltså om idag, och inte de vedervärdigheter man hade för sig för några undra år sedan)
Och så Islam ... Kalifatet eller vad de söker får gärna vara världsomspännande och målet får nås hur som helst.

Islam kallas för en fredens religion, men det mindre fred mellan sig än Europa på medeltiden. De har för jävulens krigat mellan varandra lika länge som de kristna. Skillnaden är att de kristna slutade dumma sig betydligt tidigare. Det finns säkert miljoner goda muslimer som inte gör en fluga för när, precis om kristna eller judar. Men jädrars ... den där lilla procenten som kan följa tolkningar i Koranen som vare sig Kristna eller Judar känns vid i motsvarande källor (när de ens existerar), det är de som ideligen bevisar att Islam är en hatets religion. För ... om det vore en fredens religion hade man väl ratat de partierna?

Ja, jag ogillar starkt Islam för dess "frukt".
Fattar inte att så många västerlänningar, i synnerhet svenskar som bara är knappa 10 miljoner, att sammantaget är muslimer 1,5 MILJARDER, varav den gren som producerar flest avarter och otrevliga jihadister är sunni. Sådana har vi många av här, och andra grenar känner hotet.

Anonym sa...

Man jämför alltid islam och kristendomen. Rättvisare jämförelse är mellan Jesus och Mohamed.
Den ena propagerade för andra kinden, den andra för underkastelse med hjälp av svärdet. Ja , Mohamed hade ett svärd.
Så när hans efterföljare använder vapen och dödandet, så har de gjort precis som profeten har gjort under sin tid. Alltså de har följt islams grundarens önskemål.
Man kan inte välja vad man vill följa av Koranen, som är Guds ord, utan det är antingen eller . Moderata muslimer finns inte, kan man säga att vissa meningar i Koranen är felaktiga ? Det är Guds ord, och Gud kan aldrig ha fel.

Så slutsatsen är att islam är motsatsen till demokrati, motsatsen till allt annat än islam och det kommer att gå åt hlevete för Europa.
Så har det varit genom historien där islam infiltrerade eller invaderade landet, finns ingen anledning att det inte bli så denna gång också.
Orsaken till att vissa inte förstår detta är historilösheten hos de europeiska folken, där svensken utmärker sig som vanligt.

//Toni

elina sa...

Den som inte lär sig av historien, kommer att få leva om det.