27 maj 2013

Mats Skogkär - en läsvärd debattör

På twitter har jag stött på Mats Skogkär, ledarskribent på Sydsvenskan. Mats är en högerdebattör med ett tydligt budskap. Så här beskriver en representant för vänstern i Sverige Mats Skogkär:
Den svenska liberala scenen är ganska tom på personligheter som provocerar, men Mats är en av de få. Därför har han utsatts för en smutskastningskampanj från vänsterhåll.

Förhoppningsvis kan detta inlägg göra bilden av Mats Skogkär en smula ljusare, och kanske även reta upp vänstern ännu en smula. Två flugor i en smäll i sådana fall!

Följ Mats Skogkär på twitter, och läs hans artiklar i Sydsvenskan. Han är verkligen en läsvärd debattör.

3 kommentarer:

sven sa...

Erik Svensson verkar vilja bli vänsterns svar på twittraren klartexten.

A-K Roth sa...

Hm, är det månne denne Erik Svensson:

"...Lundaforskare i biologi med politiska sympatier hos den antiauktoritära radikala vänstern. Skriver om biologi och politik från ett radikalt Lundaperspektiv..."(bloggportalen)

Om så, karaktäriserades hans tidigare blogg av otaliga artiklar med ohöljd beundran av Hugo Chavez och dito med ohöljt förakt och fördomar mot Israel. Kan vara samme man. Han borde hålla sig till biologien där han hade läsvärda insikter.

Anonym sa...

Det är bra att vänstern blir avklädda när de använder nonsensmetoder (och det gör de alltid). Vänstern projicerar hela tiden, dvs de anklagar andra för vad de gör själva. Det går genom hela registret; alltifrån hat och segregation till egoism.

Exempel på segregation:
http://erixon.com/blogg/2013/06/folkhemsiden-ville-segregation-i-fororten/

Egoismen som vänster besitter säger sig självt; Vänstern vill att andra skall betala. De röstar för att andra skall betala för dem. De röstar för att andra skall ha hög skatt samtidigt som de gärna vill behålla sina intjänade pengar själv. Inte nog med att de vill behålla sina slantar själv, de vill att någon annan skall betala för dem. De vill bli omhändertagna. Egoism i sin prydo. De vill att de "rika" skall betala dubbelt så att de inte behöver betala själv.

Hat; Ingen hatar som vänstern. Vi på frihetssidan har överseende med okunnigheten bland våra vänstervänner och berättar gärna för dem hur fel de har. Men vi hatar dem inte. Men de hatar oss. Skälet är naturligtvis att de vet att de inte har en chans vad gäller sanningen, och det är därför de måste attackera person istället för idé. Hatet kommer från vänster av den enkla anledningen att de är avundsjuka.

Hathöger? Det är tydligt att vänstern har en dålig självuppfattning.