8 juli 2012

Schlager i israelhatarnas huvudstad

Nu står det klart att Eurovision song contest ska hållas i Malmö.

Hur ska detta sluta? Någon som minns hur det gick sist när Israel kom till stan?

9 kommentarer:

Ässet sa...

Nu är det väl inte klart än med vilka som ska delta? Enda länderna som är klara är ju värdnationen Sverige och dom länder som p g a ekonomiska bidrag till EBU har permanent medlemskap (Tyskland, Italien, Frankrike och England). Övriga länder kvalar ju in. Vad gäller Israel så blir det nog inga problem, förutsatt att man inte påbörjar ett krig i samband med tävlingen..

sven sa...

Jag gillar israel men här har Ässet rätt.
Man skall inte måla fan på väggen.

JohannaV sa...

Att ge Malmö värdstatus är som att belöna vårt antisemitiske kommunalråd Reepalu - och det parti som håller honom bakom ryggen.

Anonym sa...

Malmös judehatare #1 har skämt ut Malmö, och Sverige. Reepaluu. Vad mer problematiskt är att invånarna i Malmö inte går man ur huse för att slå ned judehatet i Malmö.

Malmö tycks vara nyttiga idioter när det gäller Israelhat. Inte vuxna att ha internationella sammankomster.

Det är dags för special polisen/militären att kväsa malmöbornas faiblesse för judehat.

JohannaV sa...

Malmö är inte bara Israelhatarnas utan även antisemiternas paradis.

Adrian Kaba, s-politiker och broderskapare kommer nu ut som oförblommerad antisemit. Läs gärna kd-politikern Ardavan Khoshnood_

http://www.ardavan.se/blogg/?p=944

För några år sedan skulle inte Broderskapsrörelsen och socialdemokratin publicera sådant här eller låta en sådan politiker som Kaba representera dem. Men Reepalu har banat väg.

Det här är bara början.

Anonym sa...

Eftersom även semifinalerna hålls i Malmö kommer det israeliska bidraget hur som helst att framföras där. Risken är stor att historien upprepar sig, dvs. att nynazister, vänsterpartister och upprörda muslimer "demonstrerar" sida vid sida, ropar antijudiska slagord, kastar gatsten, slår sönder polisbilar.

Att på Malmös gator öppet visa att man är jude innebär en stor risk för att bli verbalt och/eller fysiskt trakasserad. Jag hoppas att alla eventuella judiska deltagare, medarbetare, journalister osv, oavsett om de kommer från Israel eller annorstädes, informeras om detta. Bortom Eva Hamiltons lyriska tal om mångkultur och "den idealiska staden" döljer sig en betydligt bistrare verklighet.

Ässet sa...

Tror nog inte att det är avsett som en belöning, men skulle det vara fallet så är det ju bra att man visar att kampanjen mot Reepalu inte gått hem..Det troliga är helt enkelt att man vill sprida ut evenemangen utanför Stockholm..

lasse n sa...

Låt oss bara hoppas att vi slipper nya skandalscener där islamister, höger- och vänsterextremister genom kravaller gör gemensam sak mot israels deltagande.
För Malmös rykte vore det spiken i kistan.
Förresten, hur har just den staden lyckats samla så många som hatar just judar eller med en förskönande omskrivning "sionister"?

Anonym sa...

JohannaV

Laste just om det pa en annan blogg. Hoppas det sprider sig...


http://stefanolsson.nu/2012/07/10/ligger-judarna-bakom-utoya-attentatet/
EL