3 nov. 2011

Ana Gina: USA bakom 9/11

Mina Tankar har ett intressant utdrag från Ana Ginas blogg. Den 21/1 2010 skrev hon i inlägget Hejja Terrorismen? (screenshottat här från Mina Tankar) följande rader:
Alla vi muslimer får den där äckliga terrorist stämpeln i pannan pga att ett par idioter (som jag tror samarbetade med USA) flög in i två torn.

Hon har också publicerat ett bildmontage där George W Bush äter av ett spädbarns huvud. I inlägget står följande text:
USA’s ”krig mot terrorismen” blev ju en slags trend. [...] Offra massa människoliv, låt irakiska barn dö [...] Klart Bush ville ut i krig när det inte var hans barn som behövde dö, när det inte var hans döttrars blod som spilldes. Med propaganda får de oss att tro att vi gör något för ”vårt” land, men i själva verket gör vi något för DOM! Så att DOM får pengar, så att DOM lever bättre [...]

Klassiska konspirationsteorier alltså. Här är en skärmbild:

Bush äter babies

Läs Anna Ekströms detaljerade genomgång.

Nyheter24 toppar nu med att SVT har krismöte med Ana Gina. Detta alltså innan det blev känt att hon trott (tror?) att USA låg bakom 9/11.

4 kommentarer:

Catarina sa...

Kämpa på mot antisemitismen. Vill berömma dig för din sakliga blogg och många länkar som ger mycket för mig.

Läste hela Netanyahus tal i FN. Otroligt starkt och synd att inte svenska journalister kan återge delar och fakta i den konflikten. Men de har ju nog med att racka ner på Regeringen eftersom de röstade nej till Palestina in i Unesco...
http://sverigeisrael.org/pages/posts/netanyahus-tal-i-fn-hela-talet960.php

Brian sa...

jag tror aldrig att S(V)T kommer att backa från sitt val av Ana. Kom ihåg att denna instutition består av Israel hatande vänster- och AFA sl..dder.

Debatten om Ana Gina, antisemitismen och Godwins lag « Sverige är inte världens navel! sa...

[...] allt har hon jämfört Israel med nazityskland. Detta har många reagerat mot, och säger att Ana Gina är antisemit, tex Johan Lundberg på Axxess och [...]

benke sa...

Tack och lov så betalar jag inte licens. När man ser detta så undrar jag varför någon betalar för statstelevisionen. Något mer fördummande får man leta efter. När jag såg bilden av den gode, för att inte säga hjälten, George W. Bush så är det gott att inte stödja detta nonsens och denna verksamhet med pengar.