13 sep. 2011

Ayalon: Sanningen om fredsprocessen

 

Danny Ayalon, Israels vice utrikesminister, följer nu upp sin utmärkta film "The truth about the West Bank" med filmen "The Truth About the Peace Process":Utmärkt film, äntligen går Israel på PR-offensiven. Det är häpnadsväckande att inte Israel har kunnat föra ut sitt budskap tydligare, när det finns så många intelligenta och driftiga israeler och israelvänner.

Paul Widén skrev om reaktionerna på förra filmen. Denna nya film kommer säkerligen ge lika mycket reaktioner.

Länken kom via AIPACs twitter.

5 kommentarer:

Kjell sa...

VÄLGJORD!!!

Laertes sa...

Ja jävlar. Du är så charmigt mottaglig för propaganda. Om du rannsakar dig själv, har du någonsin ifrågasatt information från Israeliska regeringen eller IDF eller andra Israeliska källor? Jag känner nog inte till någon som är så naiv som du. Du liksom bara vet, lite med magkänslan, att palestinier alltid hittar på medan israelerna är sanningsvittnen. Ungefär som den här filmen, den heter ju faktiskt "The TRUTH about..."! Hur skulle det kunna vara propaganda?

EL sa...

2. Laertes

Har du inte laert dig att det är svårare att ljuga i en demokrat än i en diktatur-, i synnerhet när kulturen tillåter lögnen om den gagnar en?

Laertes sa...

EL

Du är mer än lovligt naiv om du inte tror att stater som befinner sig i väpnade konflikter inte sysslar med propaganda bara för att de råkar vara demokratier. Då skulle väl Israel vara först i världshistorien i så fall.

EL sa...

Undrar vem som är mest naiv här. Propaganda är en sak, lögn en annan. V.g. läs om 3. Förstår att filmen stör dig:-)