1 maj 2011

Terrorns första maj

Idag firar arbetarrörelsen sin stora dag. Socialismen är en förljugen ideologi, så första maj är alltid en konstig dag. Men detta år är första maj riktigt obehaglig. En internationellt känd terrorist tillika ledande medlem av terrorgruppen PFLP besöker Sverige på skattebetalarnas bekostnad.

Leila Khaled, som det hela handlar om, tas emot av vänstern med öppna armar. Gudmundson kommenterar:
Först hos Syndikalisterna, senare hos ABF och Vänsterpartiet, däremellan hos den feministiska kulturvänstern. Till detta kommer nu ett framträdande hos stalinisterna i Kommunistiska Partiet (fd KPMLr) på första maj.

Inget kan väl ena vänstern såsom antijudiska dödskommandon.

Terrorister släpps in i Sverige, på skattebetalarnas bekostnad för att hyllas av vänstern. Kan det bli snuskigare?

7 kommentarer:

Mats Carlsson sa...

Jag håller fullt med om Khaled, men inte om att 1:a maj i allmänhet är obehaglig. I slutet av 60-talet sa finansminister Gunnar Sträng att alla stora välfärdsreformer hade genomförts (vilket han fick en hel skit för inom partiet)

Det var länge sin min farmor och farfar var trogna s-väljare, men min farfar var fanbärare för byggnads i Hässleholm på 50- och 60-tal och jag är stolt över min farfar!

(Sedan är det en annan sak att mycket 1:a maj-tal sedan 70-talet varit floskelbingo)

Micke sa...

Skiljer sig inte från vad som enar er antar jag.


http://sv.wikipedia.org/wiki/Yitzhak_Shamir

Sara S sa...

Men vilken jävla tönt du och Perra G är. Självklart har är det befogat att kritisera flygplanskapningar som metod i krig, men att försöka framställa oliktänkande som antisemiter är bara löjligt!

Erik Svansbo sa...

Sara: Jag tycker Pers kommentar är träffande. Vänsterns förståelse för antisemitism är mycket stor. När det kommer till arabisk antisemitism är den fullständig.

Det borde uppröra mer än att någon påpekar det.

Bosse J sa...

Det oliktänkande PLFP (hyggliga, demokratiska frihetskämpar?) tog på sig skulden för knivmordet på en hel judisk familj nyligen, mamma, pappa, barn, t o m ett barn som inte hunnit lära sig att krypa än. Det finns skäl till att EU klassat denna frihetliga organisation som terrorister.
Leila K sitter i ledningen för PFLP.
Säg mig vilka dina vänner är ...

Laertes sa...

Erik gubben. Du behöver en kram.

lubbe ferrysson sa...
Mitt i prick, fast Gudmundson glömde att nämna islamister. Den rätta meningen ska altså vara:

Inget kan väl ena vänstern och islamister såsom antijudiska dödskommandon.