12 maj 2010

Organiserad attack mot yttrandefriheten

Inslag.se skriver bra, bland annat om Publicistklubbens ordförandes ryggradslöshet:
Ulrika Knutson, Publicistklubbens ordförande, hade den goda smaken att beströ en konstnär, som just blivit föremål för en mordkomplott, med en matta av ironiska kommentarer. Stackars uppmärksamhetstörstande Lars hade gått och blivit mordhotad. Jamen halledosingen då, var det inte det han ville, så säg? Inte ett ord antydde att hon skulle se en mordhotad konstnär som något allvarligt. Tvärtom hette det att DN:s ledarsida dansade efter Vilks pipa och ”trumpetar lydigt” när de kallade mordhotet för ett hot mot oss alla. Detta från Publicistklubbens ordförande. Japp.Publicistklubben.

Per Gudmundson har också en mycket bra text om attacken mot Vilks.

4 kommentarer:

Simon sa...

Länk till Gudmundson fel.

Erik Svansbo sa...

Tack Simon. Har ändrat

Bernard sa...

Gudmunsson skriver också en massa skit! Han håller på USA som bombar överallt i värden . Bästa sättet att skapa " terrorister" Det kallades norska motståndmän av tyskarna under okkupationen , i Frankrike också etc...
Västvärden har bara hållit på med utsugning. Man behöver inte vara vänsterextremist eller muslim för att förstå detta . Räcker med vanlig QI. Vilks är ingen konstnär värd namnet bara ute för att bli kändis då hans konst inte hade den nivån.

Kim Olsson sa...

Slightly off topic, Bernard
I övrigt en rätt snygg sammanställning av gamla favoriter ur floskelgarderoben :-)