30 maj 2010

Känd antisemit länkas från Ship to Gaza

På Al-Hamatzav skriver A Adler om Ship To Gazas hemsida och deras pressröster:
På Ship To Gazas hemsida finns det en samling länkar under titeln Pressröster. Här länkar man till sådant man anser är viktig information som måste nå fram till allmänheten i samband med Ship To Gazas aktiviteter.

En uppmärksam besökare fann där reklam för antisemiten Lasse Wilhelmson som 27 maj lagt upp en illa skriven artikel på Sourze under titeln “Bojkotta apartheidstaten Israel”. Artikeln innehåller det vanliga man kan förvänta sig från Lasse, konspirationsteorier om sionistisk maktelit på Wall Street, Förintelsen inom citattecken och en stor dos faktaförvrängning.

Här är ett utdrag ur artikeln:
Men frågan är om det inte också därutöver krävs en detronisering av den judiska lobbyorganisationen AIPAC i USA, de israeliska intressena i Vita Huset, samt den sionistiska makteliten på Wall Street och i USA:s privata (!) centralbank Federal Reserv.

Och sionismen är i dag den ideologi som i första hand används för att rättfärdiga de nykoloniala krigen med hänvisning till “Förintelsen” och “antisemitism” och egenproducerad terrorism i form av “false flag operations”.

Ship to Gaza har alltså inga problem att länka till antisemitiska debattörer som hånar förintelsen.

Talespersoner som förnekar Israels rätt att existera, kopplingar till Hamas, antisemitiska texter på hemsidan... Den som hävdar att att "Ship to Gaza" är människorättsaktivister har mycket att svara för.

UPPDATERING: Länken är nu borttagen. Skärmdump finns här.

7 kommentarer:

Ulmerkotten sa...

Jag tror Israel går igenom skeppen och sedan släpper igenom dem. Att bara blockera dem skulle man tappa ansikte på internationellt.

Jäpp, det finns en massa Hamastomtar och andra på båtarna, men det spelar egentligen mindre roll. Hela grejen ska ju vara en hjälpmanifestation, och det skulle se lite illa ut om man bara blockerade den.

Det skulle vara kul om man hittade vapen på båtarna...

leif sa...

pelestinerna tar in en massa båtar med hårda vapen å så klagar dom när isral går in... som vanligt. varför är jag inte förvånad?

Lasse A. sa...

Du skulle bli mer trovärdig om du motbevisade Lasse Wilhelmsons påstående istället för att smutskasta honom. Så länge du inte lyckats med det får du finna dig i att bli kallad "shabbez goy".

Ludde sa...

Det är sorgligt att så många antisemiter och judehatare finns här i Sverige. Varför vill ni inte inse att Israel bara vill ha fred? Israel vill inget illa, men vad ska man göra när hela omvärlden attackerar? Ska man vända andra kinden till? Kom igen! Det är klart man försvarar sig! Och som vi sett, så var båten full av islamistiska terrorister! Inse. Israel vill bara ha fred. Inget annat. Den som säger annat är en lögnare och antisemit - det spelar ingen roll hur mycket ni bortförklarar det. Ni är antisemiter. Inse det.

Magnus J. sa...

Överhuvudtaget en hel del underligt folk kopplade till Ship to Gaza. Tänker inte minst på Henry Ascher, vilken brukar presenteras som "barnläkare" men även är en av de ledande personerna inom det leninistiska och Nordkorea-kramande Kommunistiska Partiet.

(se: http://kulturkrig.blogspot.com/2010/06/manniskorna-bakom-ship-to-gaza.html)

Håkan sa...

Att de länkar till kända personer som öppet förnekar förintelsen är inget som överraskar. All i det muslimska rådet i Sverige och andra länder förnekar förintelsen. Enligt muslimer har den aldrig ägt rum

Tompa sa...

Man blir rädd när man läser, inlägg om att det handlar om antisemitism. Snälla släng förintelsen bakom er och se framåt. Judar är inte den enda folkgruppen som har lidit i världen. Se Rwanda, Jugoslavien m. fl. Det är nutid. Så fort folk höjer rösten om att Israel flippat ur än en gång med sitt usla styre med Netanyau och Barrak, så skriker ni antisemitism. Det finns många bloggar och forum över hela världen där judar skriker ut sit hat mot övriga folkgrupper. Extremism i alla former är förkastligt anser jag. Jag hoppas verkligen att SÄPO håller koll på er. Ni är farliga för det fria demokratiska samhället som jag alltid trott att Israel och judendomen stod för.