16 apr. 2010

MPs flygdröm nu verklighet

Mathias Sundin noterade i morse att det isländska askmolnet förverkligat en av miljöpartiets visioner: Förbud mot inrikesflyg.

Var och en kan nu se vad konsekvenserna blir av Miljöpartiets politik.

Se även Niklas Frykman och Carl B Hamilton som länkas från Politikerbloggen.

1 kommentar:

benke sa...

Inte nog med att inrikesflyget berörs, även det internationella såklart. Det är en våt dröm för gröngölingarna förstås, vad de inte tänkt på är att det är den av Gud givna naturen som beter sig som den vill utan att människan kan påverka. Något att tänka på när man tex räknar gram CO2 gällande bilar och tror att det kan påverka någotsomhelst. Detta görs allvarsamt och med mycken möda för att kunna beskatta och reglera så mycket som möjligt. Politik och inte vetenskap.

Jag ser framför mig kommentarer om att det ena inte har med det andra att göra. Vulkaner och bilar. Och det har det inte såklart. Poängen är att när grönnissarna, i alla partier, söker skylla människan för klimatpåverkan med det vi gör så har man missat vad Moder Jord gör. Eller så är det så att gröngölingarna söker slå mynt av verkligheten och vill skrämma människor för något som är helt naturligt. Då kan man nämligen tjäna pengar, se bara WWF och den giriga och bedrägliga organisation det är. Tyvärr är de inte ensamma. Partierna har mycket att hämta som redan sagts. Högre skatter och fler regleringar.